SMAKOWITA PACZKA
Każdy lubi poznawać nowe smaki.
Podróżując po świecie próbować egzotycznych dań,
odkrywać oryginalne przyprawy.
Kochamy dziwnie brzmiące nazwy potraw,
przepisy, gdzie jednym ze składników jest coś o czym nigdy nie słyszeliśmy.
Wszysto to jest zrozumiałe, jednak niezależnie od tego, ile nowych smaków już poznamy,
chrupiąca kromka świeżego chleba
zawsze będzie jedną z najpyszniejszych rzeczy na świecie!
Dzisiaj do mojej porannej kromki chleba dołączyło coś nowego:
pyszny i bogaty w dodatki smakowe smalczyk roślinny Smakowita Pajda.
Właśnie otrzymałam od Stretcom
Paczkę Ambasadorki Smakowitej Pajdy!
Paczkę Ambasadorki Smakowitej Pajdy!
W środku równiutko ułożone opakowania smalczyku:
17 opakowań Smakowitej Pajdy z dodatkiem rumianej cebulki i słodko-kwaśnego jabłka
1 opakowanie Smakowitej Pajdy z dodatkiem świeżych i aromatycznych ziół ogrodowych
Oczywiście trudno było się oprzeć i od razu wypróbowałam.
Mmmmmm....
Pycha!
Czym w ogóle jest ta Smakowita Pajda?
Jest to przysmak do chleba o smaku domowego smalczyku,
wyprodukowany z nieutwardzanych tłuszczów roślinnych,
bez dodatku konserwantów.
Oczywiście idealnie pasuje do świeżego chleba,
ale można też stosować go do smażenia, okrasy do pierogów,
młodych ziemniaczków
wyprodukowany z nieutwardzanych tłuszczów roślinnych,
bez dodatku konserwantów.
Oczywiście idealnie pasuje do świeżego chleba,
ale można też stosować go do smażenia, okrasy do pierogów,
młodych ziemniaczków
czy też jako dodatek do wieeeelu innych dań.
Smakowita Pajda dostępna jest w poręcznych opakowaniach po 120g
w cenie ok 3 zł.
W poszukiwaniu inspiracji do wykorzystania w kuchni warto zajrzeć na stronę
Ale ostrzegam !!! ,
jest tam tak dużo apetycznych zdjęć i przepisów z wykorzystaniem smalczyku,
że można na tej stronie spędzić kilka godzin ;)
Mniami :) Gratuluję dostania się do testów tych pyszności!
OdpowiedzUsuńDziękuję! Lubię testować smaczne rzeczy i rzeczywiście zależało mi na tej kampanii :)
UsuńWedług mnie bardzo smaczny jest ten smalec. Dzięki dodatków jakimi są cebulką z jabluszkiem jest wyrazisty, ciekawy. Zachęca do dalszego spożycia :). Jak dla mnie odpowiednio doprawiony. Łatwo się rozsmarowuje. Można z niego przyrządzić dużo potraw np. Jajecznica,tradycyjne kanapki itp. Ja np dodałam do bigosu. Co najważniejsze jest roślinna, bez cholesterolu, tłuszczy utwardzony. Super, że udało mi się również dostać do kampanii. PS super przydatny blog :)
Usuń