środa, 2 grudnia 2015

JABŁKOWE RÓŻE

Pieczenie to dla mnie pasja smakowania, 
ciągłego poszukiwania nowych inspiracji 
i dzielenia się z bliskimi swoimi wypiekami.

  Kilka dni temu postanowiłam zaskoczyć swoich gości
niecodzienną szarlotką z przepisu od Kasi - margaryny Kasi :)

 
Do ciasta użyłam KASI EKSTRA o MAŚLANYM SMAKU.
Nowa Kasia ma nieco wyższą zawartość tłuszczu, 
dzięki czemu kruche ciasto łatwiej się zagniata, 
a po upieczeniu stało się miękkie i delikatne w smaku.
Moje ciasto, dzięki Kasi zyskalo też przyjemny maślany aromat....

Do popołudniowej, gorącej herbatki było idealne!

Przepis pochodzi z przewodnika Talk Agentki jaki dostałam w ramach kampanii rekomendacji Kasi z agencją Talk Marketing.




Brak komentarzy:

Prześlij komentarz