JABŁKOWE RÓŻE
Pieczenie to dla mnie pasja smakowania,
ciągłego poszukiwania nowych inspiracji
i dzielenia się z bliskimi swoimi wypiekami.
Kilka dni temu postanowiłam zaskoczyć swoich gości
niecodzienną szarlotką z przepisu od Kasi - margaryny Kasi :)
Do ciasta użyłam KASI EKSTRA o MAŚLANYM SMAKU.
Nowa Kasia ma nieco wyższą zawartość tłuszczu,
Nowa Kasia ma nieco wyższą zawartość tłuszczu,
dzięki czemu kruche
ciasto łatwiej się zagniata,
a po upieczeniu stało się miękkie i
delikatne w smaku.
Moje ciasto, dzięki Kasi zyskalo też przyjemny maślany aromat....
Moje ciasto, dzięki Kasi zyskalo też przyjemny maślany aromat....
Do popołudniowej, gorącej herbatki było idealne!
Przepis pochodzi z przewodnika Talk Agentki jaki dostałam w ramach kampanii rekomendacji Kasi z agencją Talk Marketing.
Powiązane wpisy:
http://dyplomacja-i-lowy.blogspot.com/2015/11/przysmak-godny-krola.html
http://dyplomacja-i-lowy.blogspot.com/2015/11/wypieki-z-kasia-dzis-przygotowaam-dla.html
http://dyplomacja-i-lowy.blogspot.com/2015/11/przysmak-godny-krola.html
http://dyplomacja-i-lowy.blogspot.com/2015/11/wypieki-z-kasia-dzis-przygotowaam-dla.html
http://dyplomacja-i-lowy.blogspot.com/2015/10/moja-kasia-kasienka-czyli-kampania.html
Link do strony z przepisem:
https://www.przepisy.pl/przepis/ciasto-z-jablkowymi-rozami?cat=409
Link do strony z przepisem:
https://www.przepisy.pl/przepis/ciasto-z-jablkowymi-rozami?cat=409
Komentarze
Prześlij komentarz