WYPIEKI Z KASIĄ
Dziś przygotowałam dla moich bliskich
domowe ciasto drożdżowe z serem, rodzynkami i kruszonką.
Będzie idealne na popołudniowe spotkanie
przy kawie z przyjaciółmi,
a dzieci chętnie je zjedzą na kolację popijając szklanką mleka.
Jak zwykle upiekłam duuuuużą porcję,
więc wystarczy także na jutrzejsze drugie śniadanie do szkoły
a i mąż się ucieszy ze słodkiej paczuszki do pracy :-)
Oczywiście do pieczenia ciasta, oraz przygotowania kruszonki użyłam margaryny Kasia Extra Maślany Smak,
którą otrzymałam w ramach kampanii z Talk Marketing.
Margaryna Kasia w nowej wersji
ma przyjemny maślany smak i aromat.
Muszę też pochwalić, że Kasia
( i inne margaryny i tłuszcze do smarowania Unilever)
są produkowane bez użycia częściowo utwardzonych olejów roślinnych, które jak wiadomo
przyczyniają się do wzrostu poziomu "złego cholesterolu".
Poza tym, Kasia jest wzbogacona o dodatek witamin A, D i E,
które nie są wrażliwe na wysoką temperaturę,
dlatego są obecne także w upieczonym cieście.
Moi bliscy oczywiście będą cieszyć się pysznym smakiem,
a ja lubię mieć świadomość,
Komentarze
Prześlij komentarz